Stacks Image 595
Ansvar
Vi føler ansvar når vi sælger en seng. Det er indgribende i kundens velvære og dagligdag og dét ansvar er vi meget bevist om.
Naturligvis kan vi ikke tage ansvar for din søvn, men vi kan sørge for betingelserne er så optimale som mulige. Det skylder vi dig, og det fortjener du.

Vores ansvar består i at udvælge og rådgive så godt som muligt. Vi ved noget om materialer og sværger til anerkendte produkter som ren uld, bomuld og naturlatex. Disse materialer sikre dig en god temperatur året rundt. Fjedrene i en seng er altafgørende og i den rette kombination med polstringen sikres komforten, også på sigt. Din nye seng er jo en investering.
Hvorfor Englesson?
Der er masser af senge på markedet, så hvorfor lige vælge en Englesson? Espe Møbler har længe ledt efter et produkt og en producent. Vi har været kræsne og ville ikke gå på kompromis. Det ville ikke give mening at tilbyde vores kunder noget nyt, hvis vi ikke for alvor ikke mente at vi kunne leve op til de højeste forventninger - vores egne!

Indrømmet, der er andre gode senge på markedet, men vi føler Englesson tilbyder et sortiment hvor gennemprøvede løsninger kombineret med nyskabende ideer lever fuldt op til det ansvar vi har og gerne vil leve op til.
Value for Money
Det er ingen sag at pakke en “kasse” flot ind og forlange en masse penge for den . Naturligvis skal en seng være pæn og indbydende, men det kunderne ikke kan se, kvaliteten, skal i den grad være i orden. Der findes senge på markedet som er væsentlig dyrere og en hel del som er billigere, men det handler om at ramme lige der hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed.

Du vil aldrig opleve en Englesson seng der har en høj “førpris” og en billig “nupris”. Kunderne skal med rette kunne forvente “Value for Money” er derfor vil der ikke være betydelige svingninger i prisen. Man sover ikke bedre i en høj “førpris”, men vi sover bedre hvis vi har solgt et ærligt produkt til en fair pris.
Design Your Bed
Englesson tilbyder individuelle løsninger på senge, du skal altså ikke nøjes. Du kan nu skabe en unik og anderledes stemning i dit soveværelse. Hver enkelt seng bliver fremstillet i hånden, så hvorfor ikke tilbyde kunden at kunne vælge. Er du til striber, ensfarvet eller tern, så kan vi opfylde dine ønsker. Vi har en standart stofkollektion som prismæssigt er fordelagtigt, men for en relativ lille merudgift kan du vælge at sætte dit eget præg.

Vi glæder os til at vise dig alle mulighederne og håber du bliver lige så begejstret som os.
At vælge rigtigt
Englesson har udviklet “Flexible Comfort Zones”, det lyder smart, men det er enestående og genialt. Systemet sikre dig at dit valg er seng bliver optimalt. Lyder det for godt til at være sandt?

“Flexible Comfort Zones” findes i modellerne Master Box og Master Continental. “Flexible Comfort Zones” består af 3 kasetter der udgør det øverste fjedrelag i madrassen. Disse kasetter findes i soft, medium, fast og ekstra fast. Ved at bytte om på placeringen af disse comfort zones ændres komforten. Erfaring viser at kvinder foretrækker medium-soft-fast og mænd foretrækker soft-medium-fast, men med 64 kombinationsmuligheder er du sikker på at kunne optimerer din komfort.

På sigt er “Flexible Comfort Zones” en fantastisk løsning hvis f.eks. der sker ændringer i dit liv. Bliver du gravid, ændre din vægt sig eller har du blot brug for lidt ekstra lændestøtte i en periode, så er du helgarderet med “Flexible Comfort Zones”.
Et godt tip!
Alt prøve en seng i en udstilling er altid svært. Det handler om at have tid og ro til at kunne mærke efter, så derfor skal du afsætte god tid når du kommer og vil udvælge. En af dine gode “venner” er sikkert din egen hovedpude! Den kender du, så den skal da med - husk det, det er et godt tip!

Det er også muligt at reserverer tid hos os, så vi helt og holdent kan koncentrerer os om dig.
Stacks Image 49627