Stacks Image 595
Historien.

Bag en handling ligger en tanke. Vi synes det kunne være interessant for vores kunder at vide hvilke tanker vi har gjort os. Vi begyndte her:

I mange år har vi hos Espe Møbler valgt ikke at handle med senge. Vi har tidligere handlet med DUX og Getama som begge er glimrende senge med høj komfort og god kvalitet.

Historien er ganske enkel og ligetil. Privat ønskede jeg, Ulrich Rasmussen, mig en ny seng og begyndte at undersøge markedet.
Helt ærligt, det var ikke nemt. Helt basalt skulle det være en god seng hvor man kunne sove godt de næste mange år. At vælge en forkert seng kan være problematisk, for man bytter ikke bare og køber en ny.

Det er blevet til mange tanker og overvejelser og man bliver nogle gange klogere andre gange bliver man forvirret
Sandhedens time! Hvor er det sundt at blive tvunget til at sætte sig i kundens sted. Jeg følte jo jeg kunne vælge på “alle hylder” men der var ikke noget der helt matchede mine ønsker.

Enten var det for dyrt ellers var kvaliteten ikke helt som jeg ønskede. Hrm! ikke nemt, når man er kræsen.

Det at vågne op og føle sig udhvilet er blevet endnu mere vigtigt efter man er rundet et “skarpt hjørne” - En erkendelse, men sådan er det bare.

Jeg begyndte at stille nogle krav og de skulle naturligvis alle kunne opfyldes.
  • økonomi
  • design
  • holdbarhed/kvalitet
  • mærke
  • garanti
  • know-how
Man kan blive nødt til at gå på kompromis med de krav man stiller, men helst så lidt som muligt og slet ikke på komforten.

Husk; Hver morgen du vågner er til en ny dag, en dag der aldrig kommer igen, så få det bedste ud af dagen med en frisk begyndelse.
Spørgsmålet om økonomi:

Prisen skal være fair. Ikke så høj at man føler man betaler for mærket og ikke så lav at der ikke er kvalitet nok i produktet.
Spørgsmålet om design:

En seng er vel bare en seng, men det må da gerne være pæn at se på, så et gråt/sort kedeligt betræk er ikke særligt spændende.
Spørgsmålet om kvalitet:

Kvalitet er summen af det materialer og det håndværk der er lagt i produktet. Det skal være gode materialer og det skal være lavet ordentligt.
Spørgsmål om mærke:

Man ser jo ikke mærket på produktet når man sover, så vigtigt af alt skal det være et firma man har tiltro til og som står ved deres produkt.
Spørgsmålet om garanti:

En seng er en langtidsinvestering, som man forventer kan holde i mange år. 10 års garanti på fjedre og ramme må være et krav.
Spørgsmålet om know-how:

De mennesker der fremstiller senge skal have erfaring og know-how. Erfaring i hvad der er godt og skidt, hvad der er pynt og hvad der bidrager positivt til en god nats søvn.

Langt om længe!

Midt i alle tanker omkring ny seng sker der noget uventet. Vi bliver kontaktet af en svensk firma der ønsker hjælp til at komme ind på det danske marked med deres senge. Vi kendte nogle af medarbejderene fra deres tidligere jobs i andre tilsvarende virksomheder og hurtigt blev der etableret en god kontakt. Vi beslutter at holde nogle møder her i Danmark og i Sverige og det går op for mig at det jo er lige her min nye seng skal komme fra. Alle mine ønsker og krav kunne blive opfyldt og så er det jo bare at slå til.

I begyndelsen af december landede min “drømmeseng” i Danmark og hold da op hvor er jeg godt tilfreds. Vi er klar med en helt ny sengeafdeling hvor vi med hånden på hjertet kan stå inde for at det er nøje udvalgte produkter sammensat af nøje udvalgte materialer.
Stacks Image 49627