Levering:

Espe Møbler har altid været kendetegnet ved høj kvalitet og god, personlig service.

Køb af nye møbler skal være en positiv oplevelse, og vi afslutter først handlen, når de nye møbler står i dit hjem. Vi tilbyder levering med egen vogn eller møbeltransport, da de faktiske omkostninger afhænger af afstanden og opgaven vil prisen variere. Vi ser dog en kæmpe fordel i at tilbyde levering til en yderst gunstig pris, da vi på den måde sikre en fejlfri levering er en glad kunde. Som oftes er levering gratis.

Når vi går, er alt på plads og du kan nyde dit nyindrettede hjem. Hvis du forventer lidt mere når du handler i Espe Møbler, bliver du bestemt ikke skuffet.

Vi bringer møblerne ind i dit hjem og hjælper dig gerne med forslag til at indrette stuen med de nye møbler.
My Image

Garanti:

Den første forudsætning for en god handel - er god rådgivning inden købet, samt et produkt i en god kvalitet og med en lang levetid!

Hvordan sikrer vi det? God rådgivning er en væsentlig konkurrence-parameter hos Espe Møbler - du er altid velkommen, før køb efter køb - eller uden køb. Kig forbi, ring, skriv eller send os en e-mail.

God kvalitet og lang levetid sikrer vi hos Espe Møbler, ved at vurdere hver enkelt leverandør og undertiden også underleverandører - inden produkterne får lov til at komme i forretningen! Det sikrer at kun det absolut bedste når frem trofaste kunder. 118 års erfaring sætter sine spor.

Før i tiden var der både god og mindre god kvalitet og man kunne således kun risikerer at ende op med den mindre gode. I dag findes der stadig god kvalitet, men det er helt utroligt hvor tarveligt man efterhånden laver møbler og det har bestemt altid ikke noget med prisen at gøre.

Kig forbi Espe Møbler - vi garanterer en god service, god rådgivning og kvalitetsmøbler!

Den engelske forfatter, kunstkritiker og reformator John Ruskinin skrev:

”Det er uklogt at betale for meget, men det er værre at betale for lidt.”

Med andre ord:

Du kan næsten med garanti finde et "billigere" produkt - men hvis rådgivningen er mangelfuld og kvalitet og levetid ikke lever op til forventningerne - hvor står du så? Og hvor stor er glæden - i forhold til, hvad den kunne have været?