Et pænt og lækkert bord til TV har længe være savnet. Utallige efterspørgsler fra kunderne har sat tankerne igang og det er der kommet dette lækre bord ud af. Toppladen er i massiv eg eller massiv eg/sort linoleum. Alternativt kan vi fremstille bordet i mahogni.

Læs mere omkring vores tanker under billederne, vi har nemlig også tænkt over lyden!
Lyd er vigtigt. Vi har fundet en super løsning til en god pris.
  • TANKER BAG DESIGN OG LYD

    Rent faktisk er det en kunde der har hjulpet os med designet. Kunden havde nogle specifikke ønsker og sammen fandt vi en fin løsning. Dimensionerne blev nøje diskuteret, således man kunne anvende bordet til TV i dagens mest populære størrelser, 50" og 55".

    Hvis man ønsker en bedre lyd til sin TV oplevelse anvender man typisk en soundbar, det er bare sjældent særligt godt og ofte kostbart. Vi har valgt 2 aktive højttalere fra Hi-Fi Klubben der giver en super lyd. De valgte højttalere koster ca. Kr. 1.800.- pr. sæt (LINK) Der findes nogle til ca. Kr. 3.000.- for et sæt (LINK) hvis man er ekstra kræsen. Med et optisk kabel fra den ene højttaler til TV, så styres lyden fra TV fjernbetjeningen. Glæder en del TV, f.eks. Sony, Samsung, mf. Højttalerne kan også anvendes til musik/radio fra telefon/iPad via bluetoo.

    Der er mange muligheder for at få signal til TV. Nogle har en boks fra deres TV-udbyder. Billigste løsning kunne være en Chromecast eller et Apple TV. Alle DR's programmer er gratis og TV2 koster f.eks. kr. 129.- pr. måned. Med en sådan løsning har man mulighed for at "se forfra" og se en program når det passer. Smart og relativt billigt. Der er godt plads på underhylden til alle løsninger.